#PIPO
Ale!

20.00  10.00  sis. alv.

Nyt on niin komiaa ja käheetä pipoa, että silmiä kirvelee. Tilaa tästä pipo ja fiilistele etukäteen unohtumatonta megatapahtumaa #eputpudiksella. Näin massiivista ja kaikilla mittareilla mitattuna ainutlaatuista tapahtumaa ei Pudasjärven keskustassa ennen nähty, eikä tulla aivan heti näkemään. Pitäähän bileistä joku muisto jäädä, joten tilaa tapahtuman pipo. Pipot on loppuneet verkkokaupan varastosta. Pipoja on vielä jäljellä Pudasjärven keskustassa Aarrearkku -myymälässä, loput pipot myydään kympillä!  

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 0005 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Nyt on niin komiaa ja käheetä pipoa, että silmiä kirvelee. Tilaa tästä pipo ja fiilistele etukäteen unohtumatonta megatapahtumaa #eputpudiksella. Näin massiivista ja kaikilla mittareilla mitattuna ainutlaatuista tapahtumaa ei Pudasjärven keskustassa ennen nähty, eikä tulla aivan heti näkemään. Pitäähän bileistä joku muisto jäädä, joten tilaa tapahtuman pipo. 

Pipo on loppuunmyyty verkkokaupan varastosta! Pipoa on jäljellä vielä Pudasjärvellä Aarrearkku -myymälässä. Loput pipot myydään kympillä, käy hae omasi!