Ale!

Ennakko 30

40.00  30.00  sis. alv.

Eppu Normaali poikkeuksellisen edullisesti!

Bilebändi Woyzeck 20 vuotta juhlakonsertti Pudasjärven keskustassa 19.8.2017. Menossa mukana myös taikuri Joni Pakanen ja Eppu Normaali. Ohjelman aikataulu tarkentuu keväällä 2017.  Ennakkoliput myynnissä nyt edullisesti mm. verkkokaupasta ja alla luetelluista toimipaikoista!

 

TERVETULOA VUOSISADAN SYNTTÄREILLE!

Kuvaus

Ennakkoliput nyt edullisesti 33 euroa kuluineen. Hinnat sis. alv. Lippuja myynnissä verkossa, Pudasjärven keskustassa Aarrearkussa Matkahuollon puolella sekä mm. Arinan Ticketmaster-myyntipisteissä Oulun alueen Prismat (Linnanmaa, Raksila, Limingantulli ja Zeppelin), Meri-Lapin Prismat (Kemi, Tornio) ja Rovaniemen Prismat sekä Sokos Herkku Kioski Valkeassa. Lipun hinta voimassa 31.7.2017 tai niin kauan kuin lippuja riittää. Mikäli lippuja jäljellä elokuussa 2017, nousee hinta 1.8.2017 alkaen 53 euroon kuluineen.

Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput toimitetaan kirjeitse noin viikon toimitusajalla.

MAKSAMINEN

Kätevimmin hommaa liput tässä ja nyt verkkokaupastamme. Voit maksaa liput verkkopankissasi. Käytössämme on Bambora PayForm -palvelu, josta löytyy kaikki suomalaiset verkkopankit. Yritykset voivat kysyä laskutusmahdollisuutta osoitteesta woyzeck@woyzeck.org

 

KulttuuriPassi

Kun käytössäsi on KulttuuriPassi voit maksaa oman henkilökohtaisen ennakkolippusi verkkomaksulla seuraavien ohjeiden mukaan. Lähetämme lippusi kirjeellä syöttämääsi osoitteeseen n. viikon toimitusajalla.

  • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
  • Valitse verkkomaksut
  • Aloita kirjoittamalla valikkoon EPUT PUDIKSELLA, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina ”seuraava”
  • Kirjoita summa euroissa (muista syöttää summa kuluineen eli 33 euroa).
  • Kirjoita palvelunkuvaukseen OSOITTEESI MIHIN LIPPU TOIMITETAAN
  • Paina maksa

mUUT OSTOsKANAVAT

Voit hankkia lippusi myös seuraavista toimipaikoista:

Aarrearkku, Pudasjärvi (S-Market Pudasjärvi)
Shaman Arts Tattoo, Oulu Karjasilta (Nokelantie 2)
Arinan Ticketmaster-myyntipisteissä Oulun alueen Prismat (Linnanmaa, Raksila, Limingantulli ja Zeppelin), Meri-Lapin Prismat (Kemi, Tornio) ja Rovaniemen Prismat sekä Sokos Herkku Kioski Valkeassa. Omistaja-alennus 5 eur. Normaalihinta kuluineen 33 euroa 31.7.207 saakka. 43 euroa 1.8. alkaen (mikäli lippuja jäljellä).