EnnakkoVIPPI (loppuun myyty)

100.00  sis. alv.

VIPPILIPUT ON LOPPUUNMYYTY!
VIPPILIPPU #eputpudiksella tapahtumaan. Woyzeck 20 vuotta juhlakonsertti Pudasjärvellä 19.8.2017. Menossa mukana myös taikuri Joni Pakanen ja Eppu Normaali.

TERVETULOA VUOSISADAN SYNTTÄREILLE!

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 0002 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Huom! VIPPILIPUT ON MYYTY LOPPUUN. Voit kuitenkin kysyä mahdollisia peruuntuneita varauksia sähköpostitse woyzeck@woyzeck.org  

Ennakkovippiliput nyt satasella ja kolmen euron toimitusmaksulla! Ennakkovipin hinta 100 € + 3 € toimitusmaksu. Hinnat sis. alv. Lippuja myydään vain verkosta.

Vippiliput toimitetaan postitse elokuun alussa. Vippipassit ja mahdolliset etukupongit ja juomaliput jaetaan konserttialueelle saavuttaessa, ellei niitä ole toimitettu etukäteen postitse. Kysy juomalippuja osoitteesta woyzeck@woyzeck.org

Yksityiskeikka ja täydellinen vippielämys!

Vippilippuun sisältyy Happoradion yksityiskeikka! Ennen yksityiskeikkaa syödään hyvin. Woyzeckin ja Eppu Normaalin keikan vipit seuraa omalta korotetulta katsomolta ja juomat sekä pikkupurtavat tarjoillaan vippien omasta ravintolasta. Vippilipulla lisäksi ilmainen pääsy jatkoklubille, jossa esiintyy vipeille jo alkuillasta tutuksi tullut Happoradio.

 

MAKSAMINEN

Voit maksaa liput verkkopankissasi. Käytössämme on Bambora PayForm -palvelu. Yritykset voivat kysyä myös laskutusmahdollisuutta woyzeck@woyzeck.org.