EnnakkoVIPPI

100.00  sis. alv.

VIPPILIPPU #eputpudiksella tapahtumaan. Woyzeck 20 vuotta juhlakonsertti Pudasjärvellä 19.8.2017. Menossa mukana myös taikuri Joni Pakanen ja Eppu Normaali Ohjelman aikataulu tarkentuu keväällä 2017. Ennakkoliput myynnissä nyt!

TERVETULOA VUOSISADAN SYNTTÄREILLE!

tuotetunnus (SKU) 0002 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Ennakkovippiliput nyt satasella ja kolmen euron toimitusmaksulla! Ennakkovipin hinta 100 € + 3 € toimitusmaksu. Hinnat sis. alv. Lippuja myydään vain verkosta.

Vippiliput toimitetaan postitse myöhemmin kesällä. Vippipassit ja mahdolliset etukupongit ja juomaliput jaetaan konserttialueelle saavuttaessa, ellei niitä ole toimitettu etukäteen postitse. Vippilippuja myynnissä rajallinen määrä, joten hanki omasi pian!

Yksityiskeikka ja täydellinen vippielämys!

Vippilippuun sisältyy yksityiskeikka yhden tämän hetken suosituimman livebändin seurassa! Bändi julkaistaan myöhemmin. Luvassa intiimi ja varmasti ikimuistoinen keikka pelkästään vipeille. Ennen yksityiskeikkaa syödään hyvin. Woyzeckin ja Eppu Normaalin keikan vipit seuraa omalta korotetulta katsomolta ja juomat sekä pikkupurtavat tarjoillaan vippien omasta ravintolasta. Omat wc:t, paljut jne. pitävät huolen vippien viihtyvyydestä. Vippilipulla lisäksi ilmainen pääsy jatkoklubille, jossa esiintyy vipeille jo alkuillasta tutuksi tullut bändi.

MAKSAMINEN

Voit maksaa liput verkkopankissasi. Käytössämme on Bambora PayForm -palvelu. Yritykset voivat kysyä myös laskutusmahdollisuutta woyzeck@woyzeck.org.