Ohessa lipunmyynnin yleiset toimitusehdot. Toimitusehdot ovat voimassa 1.9.2016 lähtien ja koskevat Woyzeck 20 vuotta juhlakonsertin lipunmyyntiä osoitteessa www.eputpudiksella.fi. Ostamalla lipun asiakas hyväksyy ehdot.

YLEISTÄ

Tämä Käyttäjäsopimus sisältää Woyzeck Oy:n (jäljempänä Järjestäjä) verkkokaupan (jäljempänä Palvelu) käyttöä koskevat ehdot.

Yhteystietomme:
Woyzeck Oy
Tuulentie 16
90520 Oulu
Y-tunnus: 2303323-5

Yhteydenotot kaikissa lipunoston ongelmatilanteissa sähköpostitse osoitteeseen woyzeck@woyzeck.org

Muissa tapahtumaan liittyvissä asioisssa voit olla suoraan yhteydessä tapahtuman vastaavaan tuottajaan: Janne Soronen (janne.soronen@woyzeck.org, 040 514 5680).

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Woyzeck Oy:lle.

MUUTOKSET PALVELUSSA

Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia palveluun, ehtoihin ja tapahtuman ohjelmaan ja sisältöön.

HENKILÖTIEDOT

Lipun oston yhteydessä tallennettavia asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja niitä käsitellään lain velvoittamalla tavalla. Kerättyjä yhteys- ja asiakastietoja käytetään vain ja korkeintaan tapahtumaan liittyvään uutisointiin, markkinointiin tai jälkimarkkinointiin.

LIPUN OSTAMINEN

Tapahtumaan pääseminen edellyttää pääsylipun ostamista. Lipun hintaan voidaan lisätä toimitus- ja käsittelymaksu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei toisin mainita.

Lipun voi ostaa vain tapahtuman kotisivuilta osoitteesta www.eputpudiksella.fi tai ennakkomyyntipisteestä. Verkkokaupassa voit maksaa lipun verkkopankissasi. Verkkomaksupalvelun tuottaa Bambora PayForm.

Lipun ostamalla hyväksyt tällä sivulla esitellyt ehdot.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

 

MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu).  Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

BAMBORA PAYFORM -MAKSUPALVELUN YHTEYSTIEDOT

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUSTAVAT JA -EHDOT

Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput toimitetaan postitse ostohetkellä antamaasi osoitteeseen. Liput toimitetaan ostojärjestyksessä noin viikon toimitusajalla. VIPPILIPUT toimitetaan myöhemmin kesällä.

Järjestäjä ei vastaa postin aiheuttamista viivästyksistä tai vahingoista. Järjestäjä ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut käyttöongelmista, katkoksista, myöhästymisestä tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä.

 

MUUTOKSET

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin (KSL 6:16), ellei tapahtumaa peruta kokonaan, jolloin lipun hinta on mahdollista pyytää takaisin. Peruuntumisen johdosta tapahtuva palautus ei sisällä asiakkaan mahdollisesti maksamaa toimitusmaksua. Tapahtuman peruuntuessa ota yhteys Järjestäjään sähköpostitse, ilmoita vaatimuksesi lipunhinnan palautuksesta, lippusi numero ja tunnistetiedot sekä tilinumerosi. Käyttämättä jätetty lippu tulee toimittaa Järjestäjälle asiakkaan omalla kustannuksella esim. postitse. Järjestäjä palauttaa lipun hinnan Asiakkaan tilille, kun lippu on palautettu. Järjestäjä ei palauta toimitusmaksuja.

Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut.

Muutokset tapahtuman ohjelmassa ei oikeuta suoraan lipunhinnan täysimääräiseen palautukseen. Mikäli ohjelmamuutoksen takia haluat palauttaa lipun, ota yhteyttä Järjestäjään.

PERUUTUKSET

Jos tapahtuma (Woyzeck 20 vuotta juhlakonsertti) joudutaan perumaan, on sinulla oikeus pyytää lipunhinnan palautusta. Katso ohjeet kohdasta ”Muutokset”.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Mahdolliset erimielisyydet lippukaupassa pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisellä neuvottelulla. Tarvittaessa ratkaisua haetaan Oulun käräjäoikeudesta.