VERSA KILPAILUTTAA PUOLESTASI SÄÄSTÖJÄ YRITYKSELLESI

Versa aloitti toimintansa syksyllä 2013. Versa Finland etsii yrityksille säästöjä useista eri kategorioista yhdellä sopimuksella. Versa kilpailuttaa yrityksen eri palveluiden tarjoajat aina sähkö- ja vartiointisopimuksista toimistotarvikkeisiin ja puhelinliittymiin. 

Versa on hionut toimintansa ja prosessinsa timanttiseksi ja asiakasyritykselleen erittäin helpoksi. Yhdellä sopimuksella Versa kilpailuttaa kaiken, hoitaa halutessasi palveluntarjoajan vaihdot ja sopimukset. Pienen alkupanostuksen lisäksi maksat vain saamastasi säästöstä! 

Yrittäjä, tutustu Versan palveluihin ja ota yhteyttä alueesi konsulttiin osoitteessa www.versafinland.com

 

KIINNOSTUITKO?

LATAA ESITE JA TUTUSTU TARKEMMIN!

WIN WIN

Ansaintalogiikkamme on poikkeava: Se perustuu aitoon molemminpuoliseen hyötyyn. Konsulttipalkkiomme muodostuu pienen kartoitusmaksun lisäksi osuudesta saavutetusta säästöstä.

RISKITÖNTÄ

Pahimmillaan voit menettää muutaman tunnin aikaasi. Jättämällä ydinliiketoimintaasi kuulumattomat järjestelyt siihen erikoistunelle taholle tavoite toki on, että teille jää enemmän aikaa olennaiseen.

TOIMINTATAPA

Luottamuksellisuus, vaivattomuus ja tehokkuus ovat toimintamme ydinfilosofia. Alkukartoituksen jälkeen konsulttimme hoitavat ulkoisten palveluidenne vertailun ja halutessasi palveluiden siirron.

Yrittäjä, kiinnostaako säästöt?

ANNA MEIDÄN ETSIÄ SÄÄSTÖT PUOLESTASI!

Toimistotarvikkeet 25%
IT- ja tietoliikenne 32%
Leasing 24%
Kirjanpito ja palkanlaskenta 40%
Siivous ja puhtaanapito 21%

Säästökategoriat ja saavutetut tulokset

Luottamuksellisuus, vaivattomuus ja tehokkuus ovat toimintamme ydinfilosofia. Alkukartoituksen jälkeen asiantuntijamme hoitavat ulkoisten palveluidenne vertailun ja halutessasi palveluiden siirron. Seuraamme prosessia ja asiakastyytyväisyyttä myös toimeksiannon päätyttyä ja annamme hyödyllistä tietoa palveluiden laadulliseenkin vertailuun.

TUTUSTU PALVELUUMME KOTISIVUILLAMME!